Overslaan en naar de inhoud gaan
Jobs
werken bij Jdsoft

Job: Full stack Java Software Engineer


Bouw jij graag realtime, resilient software met de nieuwste technologie?
Werk jij graag in een dynamisch bedrijf, met flexibele werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk?
Werk jij graag met Java, Spring Boot, Play Framework, Docker, Google Cloud stack?
Zou jij graag werken in een omgeving waar de stack niet vast staat en je volop kan experimenteren met nieuwe technologieën?
Wil jij graag aan het begin staan van enkele grootse nieuwe projecten?
Dan is dit wellicht de perfecte job voor jou!

Als Full stack Java Software Engineer sta je mee aan de start van een nieuw dynamisch team van ontwikkelaars, en werk je mee aan full-stack projecten. Je werkt aan producten voor klanten bij ons op kantoor, of van thuis uit. Naast de dagelijkse ontwikkeltaken sta je ook in voor de analyse van functionele behoeften en vertaal je deze naar een sterke technische oplossing. Je denkt mee na over de architectuur, de projectstructuur, workflows, performantie, security, etc. Je bouwt mee aan een start-up initiatief dat langzaam uit z’n voegen barst.

Je zal deel uitmaken van een klein maar ambitieus team van enthousiaste full stack ontwikkelaars die elkaar uitdagen en ondersteunen. Je krijgt de kans om altijd met de nieuwste open source technologieën te werken. Je kan werken aan de uitbouw van een eigen carrière, waarbij jij het tempo en de richting aangeeft en wij je begeleiden. Je zult helpen aan het opbouwen en uitbreiden van het platform, het verbeteren van de kwaliteit van de code, het verbeteren van de API, zowel publiek als intern. Verder kun je impact maken op de structuur van de microservices, ontwikkelen van publieke SDK’s, en gaandeweg met het evalueren en selecteren van nieuwe technologieën zoals Scala, AKKA, RxJava, etc.

Jouw vaardigheden:

Uit jouw werkervaring blijkt een duidelijke expertise in Core Java. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties en je maakt hierbij gebruik van één of meerdere Java frameworks zoals Spring (Boot), JPA, etc. Je bent vertrouwd met het gebruik van source control en issue tracking software zoals GIT en Jira. Je hebt ervaring met het gebruik van één of meerdere build-tools, zoals Maven, Gradle of SBT. Kan je overweg met agile methodologieën zoals Scrum? Een pluspunt! Je bent gebeten door nieuwe tools en technologieën, en bent bereid je kennis met het team te delen. Daarnaast heb je goede communicatievaardigheden en formuleer je duidelijk je mening, maar sta je ook open voor de mening anderen. Je bent resultaatgericht met oog voor de eindgebruikers, waarbij je streeft naar het afleveren van volledig geteste, gebruiksvriendelijke en goed werkende applicaties.

Samenvattend:

Minimaal 5 jaar ervaring in software engineering
Goede beheersing van Core Java
Ervaring de voornaamste Java frameworks: Spring (Boot), JPA, Play! Framework, etc.
Ervaring met REST
Kennis van HTML5, Javascript: Angular 2+, noties van NodeJS
Het onbekende klinkt als een uitdaging
[Plus: Ervaring met Microservices]
[Plus: Ervaring met Scala/Kotlin]

Jouw toekomst:

Een contract met flexibele uren & thuiswerk

Een job met technische uitdagingen & opportuniteiten

Een collegiale, boeiende, open, dynamische & fijne werkomgeving

Een marktconform maar competitief salaris

Extra-legale voordelen komen zeker aan bod tijdens ons persoonlijk gesprek

Solliciteren?

Dat kan via info@jdsoft.be!

Heeft u een uitdagend project voor ons?

Contacteer ons