Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws
blijf up-to-date
XPO112 beurs hulpdiensten JdSoft - Fireplug
31/01/2019
JdSoft zal aanwezig zijn op de beurs XPO 112 te Kortrijk op 2-3-4 April 2019, we stellen hier onze allernieuwste modules van Fireplug voor. Kom langs en ontdek onze vooruitstrevende software voor Hulpdiensten en risicobedrijven. Je kan je hier gratis registreren voor uw bezoek aan de beurs. Klik op deze link


29/11/2018

Sinds 2017 host JdSoft haar services in Google Cloud Platform, dit werd via een partner gerealiseerd.
Vanaf nu zal JdSoft het volledige JdSoft en Fireplug platform in eigen beheer hosten en onderhouden in Google Cloud Platform. We maken gebruik van de allernieuwste technologie en beveiliging. Kubernetes en Docker containers hebben ondertussen geen geheimen meer voor JdSoft.
29/11/2018

NESTA is een notificatie applicatie naar de overheid voor bedrijven. JdSoft heeft deze applicatie gebouwd in opdracht van Essenscia en het project bevindt zich nu in de eindfase.
De finale testfase is nu ingezet en de applicatie wordt gereleased in het voorjaar 2019 voor de Antwerpse bedrijven, later op het jaar zullen de andere provincies volgen.
JdSoft Interflora Nieuw Zeeland
29/11/2017

Interflora Nieuw Zeeland heeft gekozen voor de oplossing van JdSoft en zal in de loop van 2018 onze software installeren in Nieuw Zeeland, Hongkong en Singapore.
Voor JdSoft is dit een leuke uitdaging om onze services en applicaties aan de andere kant van de wereld te installeren.
brandweer jdsoft
15/08/2017

JdSoft plant dit najaar een fireplug-event voor Brandweerdiensten, Ziekenwagens- & MUG diensten, en Risico bedrijven waar we onze nieuwe fireplug zullen voorstellen.
Tevens zullen we een tip van sluier lichten van onze roadmap voor 2018. Onze services voor de hulpdiensten zullen sterk uitgebreid worden.
Google Cloud Event JdSoft
13/04/2017

JdSoft is trots om door Google geselecteerd te zijn als "Case-Study" op het Google cloud event at the GooglePlex.
Samen met de mensen van Fourcast, WeePee en "Google Cloud Platform".

We presenteerden onze vooruitstrevende oplossingen voor Fleurop Interflora.
bureau
30/03/2017

Met de komst van de lente werd het hoog tijd om ook bij JdSoft de boel eens op te frissen. Deze winter werd ons kantoor al grondig onder handen genomen en nu werd het ook tijd voor een spiksplinternieuw logo en bijhorende website! We willen jullie hier in de toekomst graag up-to-date houden van alle nieuwe ontwikkelingen bij ons! Kom dus geregeld eens een kijkje nemen hier op onze nieuwspagina! 

 
Heeft u een uitdagend project voor ons?

Contacteer ons